X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Krytyk kulinarny: w restauracjach najważniejsze jest bezpieczeństwo

Ostatnia aktualizacja: 05.02.2016 08:00
Magdalena Grzebyk, blogerka i recenzentka kulinarna tłumaczyła w Czwórce, pod jakim kątem warto spojrzeć na restaurację, by obiektywnie ją ocenić.
Audio
  • Sekrety dobrych restauracji - rozmowa z Magdaleną Grzebyk (Się mówi/Czwórka)
O sekretach dobrych restauracji mówiła w Czwórce krytyk kulinarny Magdalena Grzebyk
O sekretach dobrych restauracji mówiła w Czwórce krytyk kulinarny Magdalena GrzebykFoto: Glow Images/East News

- Podstawową sprawą jest zaangażowanie kucharza. A dopiero potem wystrój lokalu i to, czy obsługa jest miła - mówiła ekspertka w Czwórce. - Chodzimy do restauracji, by dobrze zjeść. Chcemy czuć się tam bezpiecznie i mieć pewność, że szefowie kuchni dbają o nasze zdrowie tak, jak sami o nie dbamy - dodała.

Blogerka opowiadała także o początkach swojego bloga i podróżach kulinarnych m.in. do "najpyszniejszego miejsca na świecie". Wspominała też mrożącą krew w żyłach historię, gdy to w pewnej restauracji o mały włos nie została otruta… na śmierć.

***

Tytuł audycji: Dzień Kobiet

Prowadzą: Karina Terzoni, Michał Piwowarek

Gość: Magdalena Grzebyk (recenzentka kulinarna i współautorka bloga krytykakulinarna.com) 

Data emisji: 5.02.2016

Godzina emisji: 9.00

kd/mc

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Wrocław od kuchni, czyli kulinarne wycieczki po mieście

Ostatnia aktualizacja: 19.12.2015 12:45
Agnieszka Szydziak i Aneta Pacuła-Podemska bacznie śledzą trendy we wrocławskiej gastronomii, oprowadzają smakoszy kulinarnymi szlakami i organizują spotkania z szefami kuchni oraz degustacje.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Detoks na nowy rok. "Koktajle i dobra dieta"

Ostatnia aktualizacja: 01.01.2016 14:00
Wchodząc w nowy rok warto zastanowić się, czym karmiliśmy nasz organizm przez ostatnie 12 miesięcy. - Wtedy łatwiej będzie nam się zdecydować z jakich toksyn chcemy się oczyścić i którą dietę wybrać - przekonuje Michał Piwowarek.
rozwiń zwiń