X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Łódź. Coś dla ochłody ze szczyptą wyjątkowego smaku

Ostatnia aktualizacja: 15.06.2017 17:50
W Łodzi letnia odsłona cyklicznej imprezy  - Street Food Festiwal. Tradycyjnie, oprócz potraw z różnych stron świata, w strefie Piotrkowska 217 pojawiło się też stoisko z ziołami.
Audio
  • Relacja ze Street Food Festiwal w Łodzi (Wiadomości Radiowej Czwórki)
Łódź (zdjęcie ilustracyjne)
Łódź (zdjęcie ilustracyjne)Foto: Andrzej Wrotek/CC BY-ND 2.0/Flickr

Wśród atrakcji 15. Street Food Festiwal w Łodzi znajdziemy także dania przygotowane przez właścicieli blisko trzydziestu food tracków z różnych stron Polski. Impreza potrwa jeszcze przez całą niedzielę.  A z uczestnikami i rozmawiał nasz reporter Marek Nowacki.

Zapraszamy do wysłuchania materiału reporterskiego w załączonym pliku dźwiękowym.

***

Tytuł: Wiadomości Radiowej Czwórki

Prowadzi: Paweł Malinowski

Data emisji: 10.06.2016

Godzina emisji: 15.02

mat.red./kd

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Kuchnia po męsku, czyli "Gotowanie z pasją"

Ostatnia aktualizacja: 15.05.2015 20:00
W niedzielę studio Czwórki odwiedzi dwóch mężczyzn, którzy uwielbiają "stać przy garach" i o gotowaniu wiedzą prawie wszystko.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Kamila Szczawińska. Modelka, która miesza w kuchni

Ostatnia aktualizacja: 12.12.2016 10:00
- Kuchnia na dobre stała się moim domem, kiedy na świecie pojawiły się dzieci. Zaczęłam przywiązywać wagę do tego, co i jak jemy - opowiada modelka Kamila Szczawińska, która swoje kulinarne doświadczenia opisała w książce "Kuchnia dla całej rodziny".
rozwiń zwiń

Czytaj także

Święta na talerzu. "Eksperymentuj z tradycją"

Ostatnia aktualizacja: 16.12.2016 16:50
- Prosta kuchnia, blisko natury jest dla nas najzdrowsza. Tą zasadą warto się także kierować przygotowując menu na święta - przekonuje blogerka Eliza Mórawska i podpowiada jak przygotować bożonarodzeniową ucztę.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Lucyna Ćwierczakiewiczowa - kulinarna gwiazda XIX wieku

Ostatnia aktualizacja: 25.02.2017 17:00
Znana z ciętego języka i uszczypliwych uwag, w teatrach zajadała się czekoladkami i kąśliwie komentowała grę aktorów. - Lucyna Ćwierczakiewiczowa jako pierwsza zaczęła uczyć Polaków gotować. Gdyby żyła dziś, byłaby królową internetu - mówi dziennikarka i blogerka Monika Kucia.
rozwiń zwiń