The Food Emperor - odkrywamy tajemnice youtubera

Ostatnia aktualizacja: 09.01.2016 14:42
Jest jedną z najbardziej tajemniczych osobistości YouTube'a. Rzadko pojawia się w mediach i nigdy nie pokazuje twarzy. W Czwórce zagościł The Food Emperor.
Audio
  • The Food Emperor zdradza kulisy swojej pracy i opowiada o sobie i swoim życiu (Tędy po trendy/Czwórka)
Ola Jasińska, The Food Emperor i Kamil Jasieński w studiu Czwórki
Ola Jasińska, The Food Emperor i Kamil Jasieński w studiu CzwórkiFoto: Czwórka

Mieszka w Szwecji, ale swój kanał prowadzi po polsku i w języku włoskim. - Niewielu obcokrajowców mówi po polsku i choć wiem, że nie znam jeszcze dobrze Waszego języka, odczuwam, że Polacy doceniają to, że się staram - tłumaczył youtuber i przyznał, że lubi nasz język i bardzo podoba mu się nasza gramatyka. Na swoim kanale ani razu nie pokazał jednak twarzy, a prywatności strzeże bardzo pilnie. - Nie chcę przenosić postaci, jaką jest Food Emperor, do życia prywatnego, chcę oddzielić obie te rzeczy - tłumaczył gość "Tędy po trendy".

Z jego opisów w sieci dowiadujemy się, że jedzenie traktuje jak sztukę. To obcokrajowiec, który wprowadza na światowe salony bigos, łazanki i gołąbki. W Czwórce zdradził, którą z polskich potraw lubi najbardziej, ale opowiedział także, dlaczego nie ogląda filmów polskich youtuberów.

***

Tytuł audycji: "Tędy po trendy"

Prowadzący: Aleksandra Jasińska, Kamil Jasieński

Gość: The Food Emperor (youtuber, autor kanału "The Food Emperor)

Data emisji: 9.01.2016

Godzina emisji: 11.00

kd/jp


Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Ekonomia i spryt w kuchni według Jana Kuronia

Ostatnia aktualizacja: 01.12.2015 12:45
Najstarszy syn znanego kucharza Macieja Kuronia wydał właśnie książkę pt. "Sprytna kuchnia, czyli kulinarna ekonomia". Podpowiada w niej, jak gotować zdrowo, smacznie i tanio.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Monika Mrozowska i jej "Słodkie i zdrowe" przekąski na co dzień

Ostatnia aktualizacja: 18.12.2015 11:03
- Dzieciństwo kojarzy mi się z kluskami leniwymi z Zakopanego. To był jednocześnie obiad i deser, a ja potrafiłam zjeść kilka porcji! - wspomina aktorka.
rozwiń zwiń

Czytaj także

"Jaja w kuchni". Marcin Kuc o Świętach po męsku

Ostatnia aktualizacja: 24.12.2015 09:40
- Jeśli jesteś facetem i chcesz zaimponować najbliższym przy wigilijnym stole, proponuję pójść w ryby i przygotować karpia - mówi youtuber z kanału "Jaja w kuchni".
rozwiń zwiń