X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Jak zachować młodość? Zamień skalpel na nóż!

Ostatnia aktualizacja: 17.03.2017 16:50
- I krój nim warzywa, owoce, dodawaj pestki, oleje z roślin. To są najlepsze narzędzia do walki z upływem czasu - przekonuje Agnieszka Mielczarek, autorka książki "5 lat młodsza w 5 tygodni".  
Audio
  • Co jeść, żeby wyglądać młodziej i czuć się lepiej? (Dajesz radę/Czwórka)
Agnieszka Mielczarek (po lewej) i Marta Hoppe (po prawej) na warsztatach kulinarnych
Agnieszka Mielczarek (po lewej) i Marta Hoppe (po prawej) na warsztatach kulinarnychFoto: Czwórka

Agnieszka Mielczarek Kobietom po 40. często przestają smakować kanapki. Można z nich zrezygnować i to z korzyścią dla zdrowia. A w zamian przygotować sobie ugotowanego ziemniaka z awokado, pomidorem, cebulą i sosem winegret

Organizm człowieka zaczyna biologicznie starzeć się po 25. roku życia, ale pierwsze objawy tego procesu można zaobserwować dopiero po 30. Dlatego warto już wcześniej zatroszczyć się o to, co znajduje się na naszym talerzu. - Ten, kto je dużo antyoksydantów, dużo zielonych warzyw i czerwonych owoców jest na wygranej pozycji w walce ze starzeniem się - mówi gość Czwórki i jednocześnie zaznacza, że proces ten dotyczy nie tylko skóry, ale wszystkich organów człowieka.

Jak schudnąć po 40.? Dlaczego warto jeść goździki? Czy rzeżucha może zastąpić krem przeciwzmarszczkowy? I w jaki sposób odmłodzi nas joga twarzy? Zapraszamy do wysłuchania nagrania audycji.

***

Czytaj także
arbuz dieta 1200.jpg
Paleo kontra witariańska - czy istnieje dieta cud?

Tytuł audycji: Dajesz radę

Prowadzi: Marta Hoppe

Goście: Agnieszka Mielczarek (autorka książki "5 lat młodsza w 5 tygodni")

Data emisji: 17.03.2017

Godzina emisji: 14.05

kul/gs


Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Koktajl "Bądź Piękna" - przepis na urodę

Ostatnia aktualizacja: 12.06.2015 12:00
Swoje koktajle proponują Ania Lewandowska, Ewa Chodakowska, Kamila Szczawińska czy Beata Sadowska. Teraz pora na nasz koktajl "Bądź Piękna"
rozwiń zwiń

Czytaj także

Odchudzanie w grupie przynosi lepsze efekty?

Ostatnia aktualizacja: 01.03.2017 11:05
Przejście na dietę w większej grupie czasami działa cuda, bo pozwala skorzystać z doświadczeń innych. - Bardzo ważna w walce z nadwagą jest wieloaspektowość - mówi Gabriela Słowińska, psychoterapeutka i dietetyczka.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Wegetarianizm. Wolny wybór czy geny?

Ostatnia aktualizacja: 02.03.2017 13:20
Amerykańscy naukowcy odkryli allel wegetariański, czyli gen odpowiedzialny za przetwarzanie kwasów omega i niejedzenie mięsa.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Rak to nie wyrok. Kiedy usłyszysz diagnozę...

Ostatnia aktualizacja: 10.03.2017 16:59
Jakie czynniki powodują raka? Jak w jego diagnozowaniu pomaga rutynowe badanie krwi i ile kosztuje leczenie nowotworów? Co zrobić, gdy lekarz powie nam "Tak, jest pani/pan chory"? Na te pytania odpowiedzi szukaliśmy w "Dajesz radę".
rozwiń zwiń