X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Agnieszka Mielczarek wie co jeść, by wyglądać młodziej

Ostatnia aktualizacja: 05.12.2016 14:12
Jedzenie dwóch łyżek posiekanej rzeżuchy codziennie przez miesiąc spłyca zmarszczki nawet o 40 proc. przekonuje w książce "5 lat młodsza w 5 tygodni" Agnieszka Mielczarek, a nam zdradza inne przepisy na to, jak zachować młodość.
Audio
  • Agnieszka Mielczarek zdradza jak jeść i być coraz młodszą (Sztuka jedzenia/Czwórka)
W książce Agnieszka Mielczarek prezentuje 25 roślinnych przepisów odpowiednich na każdą porę dnia. Na śniadanie warto spróbować zapiekanych bananów w cynamonie, a zamiast kawy można wypić pobudzający koktajl alkaiczny z buraka
W książce Agnieszka Mielczarek prezentuje 25 roślinnych przepisów odpowiednich na każdą porę dnia. Na śniadanie warto spróbować zapiekanych bananów w cynamonie, a zamiast kawy można wypić pobudzający koktajl alkaiczny z burakaFoto: Pixabay/gavilla/dom. publiczna

Zdaniem gościa Czwórki 40-letnia kobieta może wyglądać jak 25-latka i to bez ingerencji chirurga plastycznego. - Kobiety, które korzystają z zabiegów medycyny estetycznej często zaczynają się do siebie upodabniać. Dlatego jestem za tym, by o młodość skóry i ciała dbać dietą, a nie skalpelem - mówi Agnieszka Mielczarek.

Czytaj także
bridget jones 1200 pap.jpg
Wykwintne kolacje w historii kina

Żona popularnego kucharza żona Pascala Brodnickiego twierdzi, że kluczem do sukcesu w tej dziedzinie jest... warzywniak. - W menu opieram się wyłącznie o roślinne składniki, które mają najwięcej aktywnych form dbających o nasz organizm zarówno od wewnątrz jak i od zewnątrz - tłumaczy coach zdrowia i żywienia oraz autorka książki "5 lat młodsza w 5 tygodni".

W audycji tłumaczymy też, dlaczego warto ćwiczyć yogę twarzy i w jaki sposób antyoksydanty pracują na korzyć naszej młodości.

***

Tytuł audycji: "Sztuka Jedzenia"

Prowadzi: Beata Kwiatkowska

Gość: Agnieszka Mielczarek (autorka książki "5 lat młodsza w 5 tygodni")

Data audycji: 4.12.2016

Godzina audycji: 15.38

kul/kd

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Eliza Mórawska: Mama nie wpuszczała mnie do kuchni

Ostatnia aktualizacja: 25.11.2016 18:00
A niedawno ta blogerka i pasjonatka gotowania wydała książkę "Na zdrowie", w której dzieli się z czytelnikami nie tylko swoimi przepisami, ale także kulinarnymi doświadczeniami.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Jedzeniem warto się dzielić... także z sąsiadami

Ostatnia aktualizacja: 01.12.2016 15:48
A pomoże Wam w tym aplikacja Shaman, którą trzech studentów - Jakub Sienkiewicz, Tomasz Garbus i Michał Dzienisiewicz - opracowało w 20 godzin podczas Hakatonu. W Czwórce zdradzają, na czym ich aplikacja polega oraz skąd wzięli na nią pomysł.
rozwiń zwiń

Czytaj także

W street foodzie liczy się inwencja

Ostatnia aktualizacja: 02.12.2016 10:11
A w Czwórce dowodzi tego Jurek Sobieniak, kucharz, technolog żywności, a także autor książki "Street food. Głód ulicy". Jakie są najnowsze trendy ulicznego gotowania?
rozwiń zwiń