X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem
Polskie Radio Dzieciom

Chleb nasz powszedni

Ostatnia aktualizacja: 30.01.2019 23:55
Większość z nas lubi pachnący, i chrupiący chleb. Dlaczego ten wypiekany samodzielnie w domu różni się od tego kupowanego w dużych sklepach? Od czego zacząć swoją przygodę z wypiekaniem domowego pieczywa?
Audio
mat. ilustracyjne
mat. ilustracyjneFoto: pixabay/CC0

Z Teresą Klukowską z Pracowni Pieczywa "Santa Teresa" oraz Małgorzatą Smolak z "Piekarni Soplicowo" rozmawiała Agata Puścikowska.

Data emisji: 30.01.2019

Więcej audycji z cyklu Strefa Rodzica w Polskim Radiu Dzieciom

Zobacz także

Czytaj także

O kreatywnym opowiadaniu bajek

Ostatnia aktualizacja: 03.12.2018 23:55
Jak zacząć opowiadać dzieciom historie, które samemu się wymyśliło? Gdzie szukać inspiracji i jak unikać wpadania w nowe, własne schematy?
rozwiń zwiń

Czytaj także

Masło czy margaryna?

Ostatnia aktualizacja: 08.01.2019 23:59
Smarować chleb masłem czy margaryną? Istnieje na ten temat wiele kontrowersji i mitów. Pomogą je obalić goście audycji.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Co jest najważniejsze w byciu dobrym ojcem?

Ostatnia aktualizacja: 04.02.2019 19:11
Często mówi się, że córeczkom bliżej do matek, a synom do ojców. Jak się okazuje – nic bardziej mylnego. Jak być dobrym ojcem i nie zwariować od nadmiaru stereotypów i oczekiwań ze strony społeczeństwa?
rozwiń zwiń