Jesienny przegląd książek kulinarnych

Ostatnia aktualizacja: 24.10.2017 13:45
W audycji "Droga przez mąkę" dziennikarka i blogerka Małgorzata Minta dokonała przeglądu książek kucharskich i kulinarnych. 
Audio
  • Jesienny przegląd książek kulinarnych (Droga przez mąkę/Dwójka)
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjneFoto: lizabarbiza/Shutterstock.com

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadzi: Łukasz Modelski

Data emisji: 21.10.2017

Godzina emisji: 12.00

mko

Czytaj także

Rosław Szaybo o artystycznej kontestacji w czasach komunizmu

Ostatnia aktualizacja: 06.04.2016 14:00
_ Do dziś śni mi się gicz cielęca - mówi wybitny grafik, a chodzi o przysmak, którą jadł w warszawskim SARP-ie w latach 60. Jak wspominał, to były ponure, ale zarazem interesujące intelektualnie i towarzysko czasy.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Ryba gwarantowana. Łów tradycyjnie, jedz powoli

Ostatnia aktualizacja: 30.07.2017 14:00
– To nie są ryby łowione przez wielkie statki, lecz przez małe wspólnoty rybackie, które z wielkim szacunkiem podchodzą do morza – mówiła dziennikarka Beata Majchrowska, autorka bloga "Pomału", która próbowała morskich smakołyków na majowych targach Slow Fish 2017 w Genui.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Kulinarne aspekty życia Franciszka Fiszera

Ostatnia aktualizacja: 13.10.2017 14:05
O legendarnym filozofie, smakoszu i przedstawicielu warszawskiej cyganerii z przełomu XIX i XX wieku porozmawiamy w audycji "Droga przez mąkę".
rozwiń zwiń