X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Prezent dla smakosza? Oczywiście książka!

Ostatnia aktualizacja: 27.11.2015 13:57
Święta za pasem. Coraz intensywniej myślimy o tym, czym obdarować bliskich. Mamy kilka podpowiedzi dla naszych słuchaczy.
Audio
  • Prezent dla smakosza? Oczywiście książka! (Droga przez mąkę/Dwójka)
Książki kucharskie i inne publikacje kulinarne ucieszą nie tylko podniebienia
Książki kucharskie i inne publikacje kulinarne ucieszą nie tylko podniebieniaFoto: Skitterphoto/pixabay/CC0 Public Domain

W Dwójkowej rozmowie z Małgorzatą Mintą przedstawiliśmy i ocenialiśmy kulinarne nowości wydawnicze.

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadzi: Łukasz Modelski

Gość: Małgorzata Minta

Data emisji: 28.11.2015

mc/jp

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Błogosławione menu. Czym raczyli się święci?

Ostatnia aktualizacja: 31.10.2015 16:00
Święta Hildegarda z Bingen przestrzegała przed jedzeniem truskawek, zalecała za to orkisz, kasztany i koper włoski. O wiele lepszą ofertę miał dla smakoszy święty Patryk.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Zmarli lubią słodycze. Día de Muertos w Meksyku

Ostatnia aktualizacja: 09.11.2015 12:00
– Słodycze w kształcie czaszek to kwintesencja kultury, w której życie jest słodkie, a śmierć to tylko pewien etap – mówił Piotr Grajewski, znawca kuchni meksykańskiej.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Houellebecq. Koniec świata i dobre jedzenie

Ostatnia aktualizacja: 11.11.2015 14:30
- Wyjeżdżając na francuską prowincję, bohater powieści "Uległość" Houellebecqa bierze zapas batonów proteinowych i kawę rozpuszczalną, bo nie spodziewa się, że spotka go tam coś smacznego - mówiła w Dwójce Wanda Klenczon.
rozwiń zwiń

Czytaj także

"Chinkali to gruzińska religia"

Ostatnia aktualizacja: 14.11.2015 13:00
Pyszne kołduny wypełnione bulionem to jeden z wielu gruzińskich przysmaków, o których rozmawialiśmy w Dwójce. Na czym polega sekret tamtejszego smaku?
rozwiń zwiń

Czytaj także

Jak fizyk wynalazł zupę. 150 lat rewolucji w kuchni

Ostatnia aktualizacja: 22.11.2015 14:00
– XIX wiek był w Anglii czasem klęsk głodu. Na szczęście znaleźli się kulinarni dobroczyńcy ludu – mówiła Maria Barbasiewicz, autorka książki "W kuchni jak na wojnie".
rozwiń zwiń